Sorggrupper i folkekirken
Find en lokal sorggruppe

Over hele landet findes der mere end 200 folkekirkelige sorggrupper, som er gratis tilbud til efterladte. Kortet giver et overblik over sorggrupper og oplysning om, hvem du kan kontakte for at høre mere og melde dig til.

Sorggruppekortet opdateres en gang årligt - seneste opdatering i december 2018.

Klik på en markør på kortet og find oplysninger om det enkelte sorggruppetilbud. Du kan også søge på et stednavn i feltet øverst på kortet for at finde den nærmeste sorggruppe.

Ved hvert sorggruppe oplyses det, om gruppen er for børn, unge eller voksne - eller om der er tilbud for flere aldersgrupper ved kirken.

Se kortet Kirkelige sorggruppetilbud i fuld skærm

Lokale kontaktpersoner
Du er også velkommen til at henvende dig til en af kontaktpersonerne herunder. De har overblik over, hvor der findes sorggrupper i det stift, man hører til.

• Københavns Stift: Stine Ravnborg Nissen, tlf. 25 33 85 57 | e-mail
  • Helsingør Stift: Søren Kristoffersen, tlf. 20 14 56 26 | e-mail
  • Roskilde Stift: Lise Trap, tlf. 59 18 50 37 | e-mail
  • Lolland-Falster Stift: Elin Olsen Rasmussen, tlf. 54 60 12 35 | e-mail
  • Fyns Stift: Mette Grymer, tlf. 65 36 14 12 | e-mail
  • Haderslev Stift: Lone Klok, tlf. 75 82 22 12 | e-mail
  • Århus Stift: Flemming Lindeløf Rasmussen, tlf. 24 81 58 17 | e-mail
  • Aalborg Stift: Ole Raakjær, tlf. 31 33 23 55 | e-mail
  • Ribe Stift: Marianne Holm Zeuthen, tlf. 60 70 22 04 | e-mail
  • Viborg Stift: Karen-Ingeborg Jacobsen, tlf. 97 42 29 49 | e-mail

Som medlem af folkekirken kan man også altid opsøge en præst og bede om en samtale. Find den lokale præst på Sogneportalen

Sorgvejviser

Sorggrupper i folkekirken samarbejder med Det Nationale Sorgcenter. På deres Sorgvejviser får du et overblik over alle sorgtilbud i Danmark.
Find den her.

Ny sorggruppe?

Ønskes et sorggruppetilbud tilføjet kortet, kontakt da venligst Sorggrupper i folkekirken.

Sagt om det, gruppen giver

"Sådan overordnet har det hjulpet mig rigtig godt videre, fordi jeg har delt og kommet af med nogle ting over for fremmede mennesker, sådan fået luft. Altså, det har løftet mig sådan generelt. Det var ikke dybdepsykologisk, men det var alligevel noget, hvor tårerne kom ud - ordene og tårerne."

- Ivar, 59, deltager i sorggruppe